Over ons

MEIJER & VAN DER VLIS ADVOCATEN

Persoonlijke aandacht. Daadkrachtig. Laagdrempelig.

OVER MEIJER EN VAN DER VLIS ADVOCATEN

Sinds 1 april 2021 is Meijer & Van der Vlis Advocaten van start gegaan in haar huidige samenstelling. Reeds jaren daarvoor stond het bedrijf bekend als Meijer & Sarin Advocaten. Een wisseling van de wacht dus. Op hetzelfde adres in een andere samenstelling zet Meijer & Sarin Advocaten zich in voor uw belangen.

Meijer & Van der Vlis Advocaten opereert in een breed spectrum. Met name relevant zijn arbeidsrecht, bank-en effectenrecht, consumentenrecht, erfrecht, huurrecht, jeugdrecht, personen- en familierecht, sociaal-verzekeringsrecht en strafrecht.

Laagdrempelig, betrokken en daadkrachtig gaan onze mensen te werk. Korte lijntjes tussen cliënt en advocaat staan daarbij centraal.

Onze mensen zijn breed opgeleid, maatschappelijk betrokken en kundig in diverse rechtsgebieden. Een brede kennis en jarenlange ervaring liggen daaraan ten grondslag.  Of het nou gaat om een huurkwestie, een echtscheiding, een uitkering of ontslag, bij ons bent u aan het juiste adres.

Naast de algemene praktijk zijn er een aantal rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd in zijn. Met name op het gebied van bank- en verzekeringsrecht en het jeugdrecht weten cliënten vanuit heel Nederland ons te vinden.

Actief in heel Nederland

Meijer & Van der Vlis Advocaten is van mening dat iedere burger in Nederland recht moet hebben op toegang tot de rechter. Meijer & Van der Vlis Advocaten creëert bereikbare en betaalbare rechtshulp voor iedereen.

Als u rechtsbijstand niet kunt betalen, kunt u aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. Het verlenen van gefinancierde rechtsbijstand is een apart specialisme.

Heeft u rechtsbijstand nodig? Wij vragen dit voor u bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U betaalt een eigen bijdrage die afhangt van uw inkomen en vermogen.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen de mogelijkheden rondom gefinancierde rechtsbijstand en de eigen bijdrage besproken worden.

Ons kantoor is gelegen vlak naast het centraal station in Haarlem. Voor onze cliënten zijn wij flexibel en niet gebonden aan locatie. Een kennismakingsgesprek kan telefonisch en/of digitaal. Een afspraak bij ons op kantoor behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Onderstaand treft u onze contactgegevens.

OPENINGSTIJDEN
Ma-Vrij: 08:30 – 16:30

Onze mensen

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Maarten-Meijer-1.png
Mr. M.J. Meijer

Advocaat

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Van-der-vlis-1.png
Mr. M.J. van der Vlis

Advocaat

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Bart-Meijer-1.png
B.W.H. (Bart) Meijer

Juridisch Medewerker

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Tamara-Webbe-1.png
T. (Tamara) Webbe

Office Manager

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Meijer-en-van-der-vlis-advocaten-logo.png

KVK nummer: 34338288
BTW nummer: 8158.51650-B01

Volg ons:

CONTACT

Copyright © Meijer & van der Vlis Advocaten

Site made by: MarkOut