Daadkracht en kennis

OVER ONS

Meijer & Van der Vlis Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Haarlem. Het kantoor opereert in een zeer breed spectrum. Met name relevant zijn arbeidsrecht, bank-en effectenrecht, consumentenrecht, erfrecht, huurrecht, jeugdrecht, personen- en familierecht, sociaal-verzekeringsrecht en strafrecht. Onze advocaten gaan daadkrachtig te werken. Korte lijntjes en duidelijke communicatie tussen cliënt(e) en advocaat staan daarbij centraal.

Werkwijze
Elk juridische kwestie wordt door ons op adequate wijze in behandeling genomen, waarbij overleg met cliënt(e) en oplossingsgerichtheid voorop staan. In een vroeg stadium wordt besproken welke stappen ondernomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken.

Onze mensen zijn zeer breed opgeleid, maatschappelijk betrokken en kundig in diverse rechtsgebieden. Een brede kennis en jarenlange ervaring liggen daaraan ten grondslag. Of het nou gaat om een huurkwestie, een echtscheiding, een uitkering of ontslag, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de algemene praktijk zijn er een aantal rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd in zijn. Met name op het gebied van bank- en verzekeringsrecht en het jeugdrecht weten cliënten vanuit heel Nederland ons te vinden.

Wij zijn van mening dat iedere burger in Nederland recht moet hebben op toegang tot de rechter. Meijer & Van der Vlis Advocaten creëert daarom bereikbare en betaalbare rechtshulp voor iedereen. Als u rechtsbijstand niet kunt betalen, kunt u aanspraak maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. Het verlenen van gefinancierde rechtsbijstand is een apart specialisme.

Heeft u rechtsbijstand nodig? Wij vragen dit voor u bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U betaalt een eigen bijdrage die afhangt van uw inkomen en vermogen. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen de mogelijkheden rondom gefinancierde rechtsbijstand en de eigen bijdrage besproken worden.

Locatie
Ons kantoor is gelegen vlak naast het centraal station in Haarlem. Voor onze cliënten zijn wij uiteraard uiterst flexibel en niet gebonden aan locatie. Een kennismakingsgesprek kan telefonisch en/of digitaal. Een afspraak bij ons op kantoor behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Onderstaand treft u onze algemene contactgegevens.

OPENINGSTIJDEN
Ma-Vrij: 08:30 – 16:30

Onze mensen

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_211026_MeijerVanderVlis_013-scaled.jpg
Mr. M.J. Meijer

Advocaat

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_211026_MeijerVanderVlis_061-scaled.jpg
Mr. M.J. van der Vlis

Advocaat

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_211026_MeijerVanderVlis_025-scaled.jpg
B.W.H. Meijer

Juridisch Medewerker

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/10/IMG_211026_MeijerVanderVlis_083-scaled.jpg
T. Webbe

Office Manager

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Meijer-en-van-der-vlis-advocaten-logo.png

KVK nummer: 34338288
BTW nummer: 8158.51650-B01

Volg ons:

CONTACT

Copyright © Meijer & van der Vlis Advocaten

Site made by: MarkOut