Heeft u vragen?

Meijer & Van der Vlis Advocaten staat klaar om u te helpen. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via de e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen treft u onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen.

Meest gestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt op verschillende manieren een afspraak met ons maken. U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken via 023-5347156. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 16:30 uur. Het is daarnaast mogelijk om via info@mvdvocaten.nl een afspraak in te plannen. Ook is het mogelijk om het automatische contactformulier in te vullen bij de pagina ‘contact

Hoe snel wordt mijn vraag beantwoord?

Over het algemeen krijgt u binnen drie werkdagen een reactie op uw verzoek of vraag.

Kan ik via de telefoon juridisch advies krijgen?

Het is mogelijk om vrijblijvend, juridisch advies te krijgen via de telefoon. Neemt u voor de mogelijkheden contact op met ons secretariaat via 023-5347156.

Werken jullie met een uurtarief of met een vaste prijsafspraak?

Wij hanteren een concurrerend uurtarief. Tijdens het eerste gesprek zullen duidelijke afspraken worden gemaakt over het te hanteren uurtarief. De uurtarieven van onze advocaten variëren. In sommige procedures, afhankelijk van de aard, kan een vaste prijsafspraak gemaakt worden. Voorafgaand aan de start van onze werkzaamheden wordt u zorgvuldig geïnformeerd over verwachte kosten, honorarium en verwachte werkzaamheden.

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft of lid bent van een vakbond, is uw verzekeraar of vakbond soms bereid rekening te houden met uw uitdrukkelijke voorkeur voor een bepaalde advocaat.

Particulieren met een laag inkomen en weinig eigen vermogen kunnen in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand.

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Meijer-en-van-der-vlis-advocaten-logo.png

KVK nummer: 34338288
BTW nummer: 8158.51650-B01

Volg ons:

CONTACT

Copyright © Meijer & van der Vlis Advocaten

Site made by: MarkOut