HomeDisclaimer

Disclaimer

Op de website van Meijer & Van der Vlis Advocaten wordt informatie aangeboden bij wijze van algemene informatieverschaffing. Hoewel bij de samenstelling en bij het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie uiterste zorgvuldigheid is betracht, kan Meijer & van der Vlis Advocaten niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, juist en actueel is.

Meijer & van der Vlis Advocaten aanvaardt middels deze disclaimer dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

De op deze website verstrekte informatie dient niet te worden beschouwd als een juridisch of ander professioneel advies. Zonder voorafgaand deskundig advies dient u niet te handelen op grond van informatie op deze website.

Meijer & Van der Vlis Advocaten is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites van derden welke vanuit de site van Meijer & Van der Vlis Advocaten is doorverwezen.

Voor de algemene voorwaarden wordt verwezen naar: https://mvadvocaten.nl/algemene-voorwaarden/

https://mvadvocaten.nl/wp-content/uploads/2021/03/Meijer-en-van-der-vlis-advocaten-logo.png

KVK nummer: 34338288
BTW nummer: 8158.51650-B01

Volg ons:

CONTACT

Copyright © Meijer & van der Vlis Advocaten

Site made by: MarkOut